Nyborg City-Beach Performance 2017

- lørdag 26. og søndag 27. august 2017.

Der er lagt op til et brag af en beachvolleyfest i hjertet af Nyborg den sidste uge i august, når hele torvet mellem det smukke gamle rådhus og Nyborg Slot forvandles til en udendørs sportsarena og fyldes med sand og beachstemning. 

Borgerne i Nyborg og på Fyn kan glæde sig til et helt unikt setup, hvor man kan få lov at opleve beachvolley i særklasse, komme helt tæt på de danske og internationale elitespillere, nyde stemningen og deltage i aktiviteter og events. Der vil også være masser af konkurrencer, ikke mindst for børn og unge, der også inviteres indenfor i sandkassen. 

Det er Nyborg Kommune, der i samarbejde med Sport Event Fyn skaber rammerne for Nyborg City-Beach Performance 2017. Odense Beachvolley Klub (OBVK) og lokalklubben Fighterne indgår i projektet som stævneansvarlige og stiller med et stort korps af frivillige, der skal få stævnet til at glide. 

Erhvervs- og udviklingsformand Peter Wagner Mollerup glæder sig over, at det enestående arrangement nu bliver en realitet. - Med det smukke torv i Nyborg har vi de ideelle rammer for en event i den størrelsesorden, der vil kunne tiltrække et stort publikum, foreninger, sportsinteresserede og ikke mindst sponsorer fra handels- og erhvervslivet, siger han. - Det er et unikt og anderledes kultur- og idrætsevent, og vi kan godt lide i Nyborg Kommune at flirte med tidens trends. City-Beach turneringer vinder mere og mere frem i andre europæiske lande, hvorfor så ikke være foregangskommune, tilføjer han. 

Sport Event Fyn tænker stort

Sport Event Fyn arbejder med en række samarbejdspartnere på at tiltrække spektakulære internationale events, der kan afvikles i bynære omgivelser. Nyborg City-Beach Performance 2017 kan blive et springbræt til at opnå dette.
 
Forretningsudvikler Jakob Staun fra Sport Event Fyn fortæller, at City-Beach turneringen på torvet i Nyborg netop kan give den nødvendige erfaring med at etablere og afvikle et beachvolleystævne i centrum af en by, som det kræver for at komme i betragtning til større nationale events. - Der er mange krav, der skal opfyldes, når en beacharena skal bygges op fra bunden, uddyber han. - Vi glæder os til at se, hvordan arrangementet på torvet i Nyborg folder sig ud og ikke mindst til at høste alle de gode erfaringer.

En hel uge med aktivitet og events

City-Beach eventet i Nyborg forløber i flere etaper. I dagene op til turneringen kan skolebørn og helt almindelige borgere glæde sig til en række ’kom og prøv’ arrangementer, hvor det bliver muligt at boltre sig i det bløde sand og prøve kræfter med beachbolden. Undervisningen varetages af dygtige trænere fra OBVK. Dernæst skydes weekenden i gang med en storslået firmaturnering. Her skrues op for musikken, fredagshumøret  og mon ikke også for fadølsanlægget. Dermed skulle stemningen til Nyborg City-Beach Performance 2017 også gerne være sat. 
 
Eliteturneringen skydes i gang lørdag 26. august, med finaler søndag. Sideløbende med den stjernespækkede eliteturneringen afvikles desuden en ungdomsturnering. Også ganske seværdigt tør vi godt at love. - Vi forestiller os et torv, der summer af aktiviteter, konkurrencer, eventboder, fyldte tribuner, underholdning, musik, loungeområde, dygtige internationale hold, nervepirrende kampe og beachvolley i særklasse. - Det bliver underholdende, medrivende og sjovt, afslutter erhvervs- og udviklingsformand Peter Wagner Mollerup.

For flere oplysninger, kontakt

Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og udviklingsudvalget, e-mail: pwm@nyborg.dk, tlf. 2040 6079.

Jakob Lund Staun, Sport Event Fyn, e-mail: jakls@udviklingfyn.dk, tlf. 6168 7370.

Jannie Nørregaard Rasmussen, frivillighedskonsulent, e-mail: jras@nyborg.dk, tlf. 2115 3837.

 

Sidst opdateret 09. februar 2017