Kulturnat i Nyborg

Fredag 1. juni kl. 16-23 kommer der gang i gaden, når Nyborg Kulturnat byder på spændende aktiviteter og arrangementer for børn, unge og voksne.

Programmet starter med en forrygende familiekoncert på Torvet kl. 16, hvor Kaya Brüel og Ole Kibsgaard synger sange fra deres lange karriere inden for børneunderholdning.
Traditionen tro skyder Nyborg Saluteringslaug for alvor kulturnatten i gang kl. 17, når de affyrer kanonerne på Dronningens Bastion, hvorefter de deltagende foreninger og institutioner vandrer gennem byen i Kulturnatsparaden.

For familien

Børn og deres familier har mulighed for at opleve flotte amerikanerbiler, at bage blå pandekager med FDF, at skyde med armbrøst eller at lege med tech til MakerFestival. Kl. 17.30 kan de 4-9 årige opleve det sjove underholdningsshow ”Ole Opfinder og huskehatten” i bibliotekshaven, og kl. 18.30 er der eventyrshow for hele familien med H.C. Andersen Paraden på plænen ved Nyborg Bibliotek.

Musik til kulturnatten

Er det musikken, man går efter, er der nok at vælge imellem. Det er bl.a. muligt at opleve jazz, big band, gospel i kirken, guitar duoen ”Undskyld vi er her”, en lang række optrædende fra Nyborg Musikskole og oplæsning af Bertolt Brechts Svendborgdigte tilsat musik.

Fra kunst til robotter

Kunst- og kulturruten byder på et bredt spænd af aktiviteter lige fra smagsprøve på Nyborg Voldspils sommerforestilling ”Singin’ in The Rain” og opvisning fra Village Ballet–Nyborg til fernisering ved Henriette Lorenz og præsentation af slotsprojektet live. Herudover kan de techinteresserede opleve robotprogrammering, modelfly og droner, mens de motionslystne bl.a. kan spille amerikansk rundbold.

Kulturnatten byder på noget for enhver smag.

Det fulde program, kan ses her www.nyborgkulturnat.dk

Har du spørgsmål, kan du kontakte projektleder Birgitte Haugbøl på mail: bhau@nyborg.dk 

Venlig hilsen
Nyborg Kulturnat 

Sidst opdateret 30. maj 2018