Nybagte forældre får gratis onlineforedrag

Undersøgelser viser, at flertallet af alle skilsmisser sker i familier med børn under 2 år.

Nyborg Kommunes sundhedspleje vælger nu at lave onlineforedrag for at give flest mulige forældre konkrete tips og tricks til at holde fast i parforholdet.

I stedet for at hive småbørnsfamilier ud af døren med hvad det omfatter af pasning og logistik, så bliver rådgivning og foredrag nu sendt direkte hjem til forældrene via live-streaming.

- Vi ved at det er svært for nybagte forældre at få tiden planlagt, så de kan møde op i sundhedshuset, og modtage den viden vi gerne vil dele med dem, så nu vender vi det på hovedet og sender foredraget hjem til forældrene, forklarer ledende sundhedsplejerske i Nyborg Kommune Ane-Marie Schwartz.

Det er klinisk sexolog og parterapeut Maj Wismann med base i Nyborg, der har stillet sin viden gratis til rådighed for sundhedshuset.

Maj Wismann er desuden også stifter af websexolog.dk, der netop har specialiseret sig i rådgivning, foredrag og workshops online, og som har leveret onlineparterapi til over 60.000 kriseramte par. I offentligheden er hun mest kendt fra sine klummer om parforhold i blandt andet B.T og Alt for Damerne

www.websexolog.dk

- Foredraget er baseret på videnskabelig research. Det er ikke bare, hvad jeg tror der virker, men viden jeg har hentet i USA, hvor man gennem 40 år har forsket og indsamlet resultater der ligger til grund for foredraget, forklarer Maj Wismann. Undervejs i foredraget bliver der via streamingen delt arbejdsark, som deltagerne kan downloade og udfylde, så de får nøjagtig samme udbytte, som hvis de var mødt op fysisk.

Maj Wismanns foredrag kan følges via Nyborg Kommunes facebookside, og sendes live 12. november kl. 16.

www.facebook.com/nyborgkommune

Sidst opdateret 02. november 2018