Ny skole- og kulturchef i Nyborg Kommune

Lars Kofoed er pr. 1. marts 2019 ansat som ny skole- og kulturchef.

Lars har de sidste 9 år været ansat i Assens Kommune og kommer fra en stilling som leder af Dagtilbuds- og Skoleområdet. Inden da arbejdede han som skoleleder på forskellige niveauer i kommunen. Lars er uddannet lærer, har en Diplom i Ledelse og forventer at afslutte en Master i Offentlig Ledelse i 2019.

Fritiden bruges helst sammen med familien på familiens sejlbåd i Det Sydfynske Øhav.

Lars udtaler: - Jeg er stolt, glad og også ydmyg over, at ansættelsesudvalget har peget på mig som den nye chef for de to vigtige områder - Skole og Kultur. Jeg ser frem til at komme i gang, og jeg vil glæde mig til, sammen med bl.a. ledere og medarbejdere, at bygge videre på alt det gode, der allerede sker på skole- og kulturområdet i Nyborg, som er en ambitiøs, veldrevet kommune med selvtillid, vilje til samarbejde og en sund økonomi. Jeg ser også frem til at bruge noget af min energi og min erfaring på at være med til at skabe tværgående udvikling af kommunens øvrige områder. For mig er det vigtigt, at de decentrale enheder - både på skole- og kulturområdet - naturligvis har plads og rum til at udvikle sig i deres eget tempo og ud fra egne ønsker og behov, men jeg er også meget optaget af, hvordan vi bedst lykkes med at skabe fællesskab, fælles læring og fælles udvikling.

Lars er 48 år, gift, far til to teenagedrenge og bor sammen med familien i Nørre Åby på Vestfyn.

Der var 24 ansøgere til stillingen, og det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Lars Kofoed som kommunens nye skole- og kulturchef.

For yderligere oplysninger, kontakt

Marianne Stentebjerg, direktør. Tlf. 6333 6801, mobil: 518 9713, mail: mste@nyborg.dk.

Lars Kofoed, mobil: 2037 1799. 

Sidst opdateret 30. januar 2019