Invitation til indvielse af Aktivitetspladsen i Ørbæk

Arrangementet foregår fredag 25. oktober kl. 14.30-16, ved Ørbæk Midtpunkt – mellem hallen og Sentvedvej - og er åbent for alle.

Indvielsen indledes med tale ved borgmester Kenneth Muhs, hvorefter frivillige fra Ørbæk, i samarbejde med Nyborg Kommune, vil præsentere og instruere i Aktivitetspladsens mange muligheder for leg, bevægelse og samvær.

Der vil blive budt på lidt sundt til eftermiddagssulten.

Arrangementet er et åbent hus arrangement, der ikke kræver tilmelding. Du møder bare op mellem kl. 14.30-16, når det passer dig. Husk sportstøjet.

Information om pladsen

Ørbæk skal have en ny aktivitetsplads. Aktivitetspladsen er samtidig et nyt mødested for byens borgere, placeret midt i byen, omgivet af skole, institutioner, bibliotek m.v. Aktivitetspladsen er for alle, unge som gamle, og inviterer til bevægelse, leg og ophold. 

Aktivitetspladsen er designet i et samarbejde mellem landskabsarkitekt og ph.d. Mikkel Hjort og foreninger, skole og borgerforeningen i Ørbæk. Pladsen er finansieret af Nyborg Kommune med støtte fra Lokale- og Anlægsfonden.

Aktivitetspladsen er et af de første af otte byudviklingsprojekter i Ørbæk, som blev vedtaget med Helhedsplanen for Ørbæk i 2017.

Se helhedsplanen her

Indvielsen 25. oktober markerer startskuddet for etablering af projekterne. Efter Aktivitetspladsen følger projektet ’Bagsiden i Front’ omkring Ørbæk Å og renoveringen af Almas Hus. Tilsammen vil de otte projekter binde Ørbæk bedre sammen og opprioritere bylivet omkring byens centrum. 

 

Sidst opdateret 07. oktober 2019