Genåbning af Nyborg Kommune

Fra torsdag 28. maj er Nyborg Kommue igen klar til at åbne dørene for borgere.

Onsdag aften 20. maj offentliggjorde regeringen en aftale om yderligere genåbning af Danmark fra onsdag 27. maj. Aftalen omfatter blandt mange andre ting, at medarbejderne i den offentlige sektor kan vende tilbage til deres arbejdspladser i Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland.

I Nyborg Kommune glæder vi os til, at rådhuset – herunder Borgerservice og Jobcenteret og andre borgervendte funktioner fra torsdag 28. maj igen er åbne for borgere (onsdag er almindelig lukkedag).

I første omgang kræver det dog tidsbestilling

For borgerne i Nyborg Kommune betyder genåbningen konkret, at der nu igen er åben for ekspedition i Borgerservice.

For at kunne leve op til retningslinjerne er det dog foreløbigt kun muligt, hvis man på forhånd har bestilt en tid til ekspedition, eller på anden måde har en forhåndsaftale om at møde fysisk op. 

Du kan allerede nu bestille tid her

Bygningerne bliver gjort klar

Inden genåbningen vil bygningerne blive gjort klar, så både borgere og medarbejdere møder tydelig skiltning og vejledning, som lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Det gælder blandt andet fortsat, at man som borger eller medarbejder ikke skal møde op, hvis man har symptomer på sygdom. Der vil også være begrænsning på hvor mange, der samtidig kan være tilstede i Borgerservice og andre steder på rådhuset. Man kan derfor blive bedt om at vente udenfor indtil andre har forladt stedet.

Besøg på plejecentre, aflastningspladser og sociale bosteder

Pårørende kan stadigvæk kun besøge deres kære på plejecentre og sociale bosteder på de udendørs arealer og terrasser.

Læs mere om besøgsmulighederne her

Jobcenter Nyborg

Fra onsdag 27. maj 2020 åbnede store dele af beskæftigelsesindsatsen igen. 

Under coronakrisen har kravet om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet og være aktivt jobsøgende været suspenderet. Dette genindføres dags dato. Jobcentret kan igen sanktionere ledige, der ikke står til rådighed for job eller uddannelse.

Der afholdes jobsamtaler, jobcafé og andre møder digitalt og telefonisk. Jobcentret har også mulighed for at invitere til møde fysisk. 

Vi står fuldt til rådighed for borgere og virksomheder, men for at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og fortsat passe godt på hinanden, kan man ikke møde i Jobcentret uden en forudgående aftale.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en aftale på telefon 6333 7000. Du kan også kontakte din sagsbehandler direkte.

Kulturinstitutioner og fritidsaktiviteter

Nyborg Musikskole åbner delvist  27. maj.

Læs mere på nyborgmusikskole.dk

Det er stadigvæk ikke muligt at afvikle indendørs fritidsaktiviteter. 

Sidst opdateret 27. maj 2020