Skolelukninger

Information vedr. skolelukninger som følge af Coronavirus.

Pasning

På grund af den alvorlige situation med Coronavirus, er den offentlige sektor stort set lukket ned. Målet er at begrænse smitten mest mulig, ved at så mange som muligt bliver hjemme. Det betyder bl.a. at jeres barns skole er lukket.

Der vil være nødpasning for ganske bestemte grupper, og kun for disse:

  • Børn til og med 3. klasse, hvis forældre arbejder med kritiske opgaver inden for sundhedsvæsnet, politi, beredskab, offentlig forvaltning, specialtilbud, o.l, og som ikke kan arrangere anden pasning.
  • Børn til og med 3. klasse, hvis forældre på ingen måde kan arrangere anden pasning.

Hvis I mener, I har behov for pasning af ovenstående grunde, så skal I kontakte skolens leder så hurtigt som muligt. Skolens leder vil herefter gå i dialog med jer med henblik på at afklare, om pasning er en mulighed.
Behovet kan ændre sig fra dag -  I så fald skal I også kontakte skolens leder.

Skolerne vil torsdag og fredag få et overblik over hvilke børn, der kan tilbydes nødpasning. Det vil være skolens almindelige personale, der passer de fremmødte børn. 

Vær opmærksom på, at det anbefales, at børn IKKE passes af ældre og/eller svagelige personer.

Skolen er åben for børn med konstateret brug for pasning i hele skolens åbningstid – incl. SFO-tiden.

Hvad angår evt. kørsel med skolebus, bedes I kontakte skolen eller Skoleafdelingen for at høre nærmere.

Skolearbejde/lektier

Skolens personale holder ikke fri, men arbejder hjemme. Det betyder, at jeres børn via Aula vil få lektier for og få besked om, hvad de i øvrigt skal arbejde med. Det er vigtigt, at børnene er klar over, at skolearbejdet til en vis grad kan laves hjemmefra. 

Kommunikation

Spørgsmål om pasning osv. skal I rette til skolen. Hvis det er svært at komme igennem på telefon, kan I altid maile skolen. Alternativt kan I også ringe til Skoleafdelingen, der svarer på opkald i almindelig kontortid, tlf. 6333 7883.

Skolen og kommunen vil kommunikere via Aula eller andre kanaler, hvis Aula er nede.

Sidst opdateret 12. marts 2020