Julelysene tændes med stort fælles arrangement – hver for sig

Fællesskab og sammenhold er udgangspunktet, når der tændes for julestemningen i Ørbæk, Ullerslev og Nyborg.

Corona giver ikke kun begrænsninger - men også muligheder. Den 27. november kan man for første gang være med til fælles tænding af julelys i Ørbæk, Ullerslev og Nyborg. 

Da det er umuligt at samles fysisk, sendes der en halv time live på Nyborg Kommunes Facebook og på Fyens.dk

Programmet byder på musik og officiel indvielse af Nyborgs nyrenoverede Torv, konkurrencer og tænding af juletræer og vintertræ.

Ser du med igennem hele udsendelsen, har du mulighed for at deltage i konkurrencen om 2 Company VIP-billetter til Tour de France.

Hele produktionen bliver med mulighed for at sende live fra både Ørbæk, Ullerslev og Nyborg, præcis som vi kender det fra ”rigtige” tv produktioner.

Som en særlig julegave til os alle dukker der små sekvenser op fra det ellers aflyste ’Peters Jul’ , der skulle have været årets vinterforestilling på Nyborg Vold. 

Det er IKKE muligt at deltage fysisk i arrangementet. Alle opfordres til at se med hjemme ved skærmene, når vi blænder op for en halv times julehygge for hele Østfyn. 

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Østfyns Handel, Håndværk og Service, Udvikling Ullerslev, Østfyns Museer, Bastionen, VisitNyborg, Nyborg Kommune, Nyborg Handel, Nyborg Voldspil og Fyens Stiftstidende. 

For yderligere oplysninger, kontakt

Lone Mørup, pressechef Nyborg Kommune, tlf. 2594 0599. 

Sidst opdateret 19. november 2020