Boder og salg i forbindelse med Tour de France i Nyborg

Når Tour de France kommer til Nyborg 2. juli 2022, bliver det en oplevelse for alle i byen, alle i kommunen og for alle de gæster, der kommer til Nyborg netop denne dag.

For at skabe den bedst mulige publikumsoplevelse etableres der 2. juli en række oplevelsesområder på kommunale arealer, som en række lokale foreninger driver.

I foreningsområderne vil der være mulighed for at opstille madboder og foodtrucks efter nærmere aftale med den pågældende forening. Hvis du er interesseret i det, kan du kontakte en af foreningerne - se kontaktdata nedenfor.

I foreningsområderne er det ikke muligt at opstille salgs- og markedsboder med øvrige varer, eksempelvis cykeludstyr, tøj, loppemarkedseffekter og så videre.

Vejarealerne i Nyborg by - som kommunen er myndighed for - holdes som udgangspunkt fri for salgsboder, madboder og foodtrucks. Det sker af hensyn til sikkerheden og fremkommeligheden for både publikum. Men også for at nødvendige arbejdskøretøjer, holdbusser mv. - og naturligvis beredskabs- og redningskøretøjer kan komme frem.

Det vil dermed ikke være muligt at opnå tilladelse ved Nyborg Kommune til at opstille salgs- og markedsboder på kommunale arealer, herunder vejarealer.

Det er muligt at følge planlægningen frem mod 2. juli her på hjemmesiden, på www.letourcph.dk og på kommunens facebookside www.facebook.com/nyborgkommune.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til tourdefrance@nyborg.dk. 

Oplevelsesområdet Cirkuspladsen arrangeres af Nyborg Familie og Firmaidræt.
Kontaktperson: Steen Pedersen, tlf. 4051 1002, e-mail: steen@firmaidraet.dk.  

Oplevelsesområdet Havnen arrangeres af Vindinge Boldklub.
Kontaktperson: Claus Johansen, e-mail: johansen@moebelministeriet.dk. 

Oplevelsesområdet Torvet arrangeres af NGIF.
Kontaktperson: John Sørensen, tlf. 8174 5612, e-mail: josnyb@outlook.com. 

Vi mødes i Nyborg 2. juli 2022.