Praktiske informationer

At Nyborg er målby for 2. etape i Tour de France 2022 betyder, at store dele af byen vil være lukket for al trafik i en længere periode 2. juli. Også strækningen langs ruten vil være lukket.

Trafikinformation

Store dele af Nyborg vil være lukket for al trafik 2. juli, og det vil rutestrækningen også være. Der bliver først åbnet for normal trafik igen, når hele tour-kortegen har passeret. Men det vil tage tid at normalisere trafikken og gøre vejene farbare igen.  

Undgå at holde familiefest 2. juli

De nærmere detaljer om vejlukninger vil Nyborg Kommune informere om i god tid forud for etapestarten, men allerede nu opfordres du til at undgå at holde store fester på løbsdagen, da det kan bliver vanskeligt at færdes i Nyborg centrum. 

Har du planer om at holde guldbryllup eller stor fest lørdag 2. juli 2022 i Nyborg, så skal du overveje at finde en anden dato eller flytte festen.

Det er for tidligt at sige noget konkret og detaljeret i forhold til vejlukninger i Nyborg Kommune, og derfor vil det heller ikke være hensigtsmæssigt at besvare spørgsmål vedrørende trafikken på nuværende tidspunkt. Til gengæld vil vi informere om dette, så snart planen for afviklingen af etapen ligger klar.

Trafikinformationer vil løbende blive opdateret på denne side. 

Pressekontakt

Kontaktperson for henvendelse fra pressen.

Lone Mørup, pressechef i Nyborg Kommune. Tlf. 2594 0599, e-mail: lmm@nyborg.dk

Følg med når der sker noget NYT

Vil du følge med i al praktikken omkring Tour de France i Nyborg, så kan du abonnere på vores nyhedsmail. På den måde du automatisk tilsendt en mail, hvis der sker ændringer/opdateringer omkring Tour de France.

Få praktisk information om Tour de France - abonner her

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet fra letourcph.dk for på den måde altid at få seneste nyt om Tour de France-starten i 2022.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Nyttige links og sociale medier

Du kan finde mere information om startbyer, målbyer og selve ruten på Grand Départ Copenhagen Denmark's officielle hjemmeside. Du kan også følge det officielle danske Grand Départ på Facebook og Twitter.

Følg også Nyborgs officielle begivenhed på Facebook. Her vil vi løbende opdatere med informationer om ruten og etapen generelt.

Facebook Nyborg - Tour de France 2022

Yderligere information, fotos og film til fri afbenyttelse for pressen kan også findes på Erhvervsministeriets hjemmeside em.dk/tourdefrance.

Du kan følge med og deltage i debatten om Tour de France i Danmark ved at følge følgende hashtags på sociale medier: #letourdk #tdf2022 #vimødesomtouren #nyborg

Kontakt

Har du spørgsmål til de praktiske informationer omkring Tour de France?

Tue Kempf

Projektchef for Tour de France i Nyborg Kommune