Storskærme og eventzoner

I Nyborg er vi sammen om touren. Både arrangørerne, de lokale nyborgensere og alle de fantastiske frivillige og foreninger er med til at skabe en kæmpe festdag.

En fest der blandt andet omfatter otte storskærme fordelt på 12 eventzoner og oplevelsesområder, som drives af vores lokale foreninger.

Du kan se kortet i fuld størrelse her

*Kortet vil løbende blive opdateret. Hvis du vil se de seneste ændringer kan du holde dig opdateret på det digitale kort her. 

I oplevelsesområderne (event areas) er der tiltag og aktiviteter, musik og meget andet gennem hele dagen. På følgende pladser vil der også være storskærme, så du kan følge hele 2. etape af cykelløbet: 1, 2, 5, 6, 8, 10, 11 og 12.

Festen fortsætter rundt omkring i hele byen længe efter rytterne har forceret Storebæltsbroen og krydset målstregen i Nyborg - forhåbentligt med en dansk vinder i den gule trøje. Her vil der blandt andet være livemusik og koncerter på Torvet (2 – Town Square) og havnen (5 – Yellow Party) og meget mere.

På Torvet og havnen i Nyborg, er der en række arrangementer i dagene og ugen op til 2. juli.

Dem kan du læse mere om i vores eventkalender her

Program 2. juli

Du kan finde meget mere information om de lokale foreningers planer for de 12 oplevelsesområder 2. juli og et samlet program lige her.

Hvis du ikke vil undgå info om Tour de France i Nyborg, kan du med fordel følge med på facebooksiden ”Vi mødes om touren – Nyborg 2022”

Parkeringsinformation

Tour de France i Nyborg bliver den mest spektakulære begivenhed i byens nyere historie. Med en p-billet er du sikker på at få hele oplevelsen med.

Du kan læse mere om parkering til Tour de France i Nyborg lige her.