Plejehjem Rosengården

Plejehjem Rosengården ligger i Ørbæk tæt ved bykernen.

Hjemmet består af 44 boliger. Der er 14 to-rums boliger og 30 et-rums boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og en lille terrasse. Plejehjemmet er opdelt i 3 afdelinger med fælles opholdsstue, spisestue samt haver udfor hver afdeling.

Vi  har mange frivillige tilknyttet Rosengården, som hjælper os i hverdagen. Du og dine pårørende har dagligt mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, såsom banko, film, gymnastik, musiktræf og meget mere. Aktivitetskalenderen fremgår  af "Kløverbladet" som er Rosengårdens og Aktivcentrets interne blad, der udkommer hver måned.

Rosengårdens have er anlagt med musik og andre aktiviteter, hvor du kan nyde en stund for dig selv eller i selskab med andre beboere.

For os er det vigtigt, at du bliver inddraget og har medindflydelse på hverdagen i det omfang, det er muligt for dig, så du kan leve et aktivt og selvbestemmende liv.

Vores hverdag er præget af grundværdierne selvbestemmelse, ligeværd og respekt, og her på Rosengården ønsker vi at hjælpe alle beboere med at leve et så selvbestemmende og aktivt liv som muligt. Vi stræber efter at skabe en god tilværelse efter den enkeltes behov og ønsker – gennem et kompetent og tværfagligt samarbejde, hvor medindflydelse og et aktivt liv er nøgleordet.

Kontakt

Plejehjem Rosengården
Kløvervej 1
5800 Nyborg
Tlf. 6333 6860

Plejehjemsleder Monika Larsen, tlf. 6333 6860, mobil: 2152 9405, e-mail: monl@nyborg.dk

Læs om Plejehjem Rosengården på Plejehjemsoversigten.dk

Plejehjem Rosengården