Plejehjem Svanedammen

Plejehjem Svanedammen ligger centralt i Nyborg by med gåafstand til centrum og havnen.

Huset er bygget i 3 etager med i alt 48 boliger. På hver etage er der 16 boliger, delt i 2 afsnit med tilhørende fælleskøkken og fællesstue.  I 3 afsnit er der i forbindelse med fælleskøkken en stor altan, hvor du kan nyde dine måltider eller en kop kaffe. Boligerne består af stue med lille tekøkken, soveværelse med indbyggede skabe og eget badeværelse.

I samarbejde med dig planlægger vi, hvad tiden skal gå med på Svanedammen. Du har hver dag mulighed for at deltage i mange forskellige arrangementer, såsom bankospil, filmfremvisning, gudstjeneste, gymnastik, udflugter, kortspil og meget mere. For os er det vigtigt, at du bliver inddraget i de daglige gøremål i det omfang, det er muligt for dig, så du kan leve et aktivt og selvbestemmende liv. 

Plejehjem Svanedammen har en hyggelig og smukt anlagt have. Haven har mange hyggekroge, hvor du kan tilbringe gode stunder med en kop kaffe, spise sammen med dine pårørende eller sammen med andre beboere. På plejehjemmet bor desuden katte, som er med til at skabe liv, hygge og stjernestunder for sammen med plejecentrets beboere. 

Her i huset arbejder vi ud fra høj faglighed, anerkendende kommunikation, humor og arbejdsglæde. For os er det vigtigt, at beboeren er i centrum. Vi skaber stjernestunder sammen med beboere og pårørende, og det er vores ønske, at Svanedammen skal være et trygt, varmt og dejligt hus for både beboere, pårørende og  personale. 

Henvendelse kan ske til hjemmet for yderligere oplysninger, og du er altid velkommen til at besøge os eller gå en tur i området.

Kontakt

Plejehjem Svanedammen
Wørishøffersgade 25
5800 Nyborg
Tlf. 6333 7038
P-nr. 100 331 4051

Plejehjemsleder Annette Fabricius, tlf. 6333 7431, mobil: 2034 2422, e-mail: anfa@nyborg.dk 

Læs mere om Plejehjem Svanedammen på Plejehjemsoversigten.dk

Plejehjem Svanedammen