Her er du altid velkommen

Aktivcenter Nyborg

Fire mænd der spiller kort

Aktivcenter Nyborg har fagligt uddannet personale og frivillige, som alle yder en stor indsats. Vi skaber rammerne for aktiviteter, fællesskab og socialt samvær for pensionister - både formiddag og eftermiddag. Vi har en bred vifte af aktiviteter eksempelvis stolegymnastik, herreklub, boccia, håndarbejdscafé og kulturelle arrangementer.

Vi kører ofte tur i Nyborg og omegn og arrangerer udflugter, foredrag og underholdning. Aktiviteterne kan variere efter de behov og interesser, som vores brugerne ønsker.
Vi har trænings- og fitnesslokale med redskaber og maskiner.

Aktivcenter Nyborg ligger i forbindelse med Café Nydammen på Jernbanebo. Vi ligger tæt på Nyborg centrum, men har også have, kolonihaver og åben natur i vores nærområde. I Aktivcentret har vi hyggelige opholdsrum, køkkenfaciliteter, samt lokaler til fysisk aktivitet. 

En gang om måneden udgiver vi et brugerblad ved navn ”Svellen”. Her kan du læse om vores aktiviteter eller tilmelde dig til arrangementer. Bladet koster 10,00 kr. 

Vi har et godt samarbejde med mange frivillige og frivillig organisationer. Har du tid og lyst til at gøre en frivillig indsats, starte et hold op eller deltage i socialt samvær, så er du velkommen til at kontakte os i Aktivcenter Nyborg.

Se aktiviteterne i juni 2024.

Hvem kan benytte Aktivcentret?

Aktivcenteret er et åbent aktivitetstilbud til alle borgere over 60 år samt førtidspensionister. Du kan benytte aktivcenteret uden nogen form for visitation, så bare mød op og vær med. Er du gangbesværet eller kørestolsbruger, har du mulighed for at blive kørt til og fra aktivcenteret.

Ring til os og hør nærmere om muligheden for transport til og fra aktivcenteret. Det koster ikke noget at benytte vores tilbud, dog kan der være brugerbetaling på nogle af de materialer, vi bruger til vores aktiviteter.

Kontakt

Aktivcenter Nyborg
Nydamsvej 1 - 5800 Nyborg

Åbnings- og telefontider