Et samlingspunkt i Ørbæk

Aktivcenter Ørbæk

to kvinder på løbetur

Har du lyst til at lære noget nyt? Vedligeholde dine færdigheder og møde nye mennesker? Måske har du endda overskud til at hjælpe andre? Så kig forbi og hør mere om mulighederne

Aktivcenter Ørbæk er et tilbud til pensionister i alle aldre. Vi tilbyder forskellige aktiviteter og hyggeligt samvær for dig, der har lyst til at skabe eller opretholde et godt socialt netværk og dit fysisk velvære.

De aktiviteter, vi tilbyder, bygger på brugernes egne idéer og behov. Vi holder årligt et brugermøde, hvor brugerne kommer med deres idéer, og ud fra det laver vi vores aktivitetsprogram.

Vi har derudover et Centerråd, der bliver valgt af - og blandt vores brugere. Centerrådet spiller en stor rolle i planlægningen og udførelsen af en del af de arrangementer, vi tilbyder.

Vi driver centret ud fra devisen om Hjælp til Selvhjælp. Vores fagudlærte personale hjælper med planlægning og udførelse af aktiviteterne, og sørger for personlig støtte i det omfang, det er nødvendigt/ muligt. Vi ville dog ikke være i stand til at opretholde det store udbud af aktiviteter uden hjælp fra vores mange gode og engagerede frivillige.

Et væld af aktiviteter

  • Kreative fag - eks. patchwork, strik, orkis og stofmaling.
  • Undervisning af forskellig art - eks. IT og mobil.
  • Fysiske aktiviteter - fx - stolegymnastik, vedligeholdende træning, selvtræning, krolf og petanque.
  • Ture ud af huset og udflugter i egen bus.
  • Derudover foredrag, musikeftermiddage, fester og højskole/emneuger.

Du er også meget velkommen til at komme i Aktivcentret, hvis du blot har lyst til at nyde en kop kaffe eller spise middag i den tilknyttede café sammen med de andre brugere.

Vi udgiver et brugerblad - ”Kløverbladet” en gang om måneden. Her kan du læse om vores aktiviteter eller tilmelde dig til arrangementer. Bladet koster 15,00 kr. 

Se aktiviteter i december i Aktivcenter Ørbæk her

Kontakt

Aktivcenter Ørbæk
Kløvervej 1B - 5853 Ørbæk

Åbnings- og telefontider