Borgermøde 25. oktober om sundhed på Østfyn

Hvilke erfaringer har du med sundhedsvæsenet, og hvordan kan vi indrette det lokale sundhedsvæsen endnu bedre? Har du lyst til at dele dine erfaringer med os og gøre os klogere på, hvad der er allervigtigst for dig, når det gælder din sundhed, så kom til borgermøde i Nyborg.

På vegne af regionsrådet og byrådet i Nyborg Kommune var der inviteret til borgermøde om det lokale sundhedsvæsen onsdag 25. oktober 2023 kl. 19 - 21 på Nyborg Gymnasium, Skolebakken 13, 5800 Nyborg.

I Nyborg bygger vi et nyt sundhedshus, samtidig med at vi er i gang med at finde ud af, hvilke sundhedstilbud der fremover skal være på Nyborg Sygehus. Derudover vil vi gerne styrke samarbejdet mellem sygehuset og kommunen om sundheden på Østfyn.

Program

Kl. 18.30
Vi serverer en let anretning, inden vi går i gang

Kl. 19.00
Velkomst v/regionsrådsformand Stephanie Lose og borgmester Kenneth Muhs

Kl. 19.10
Oplæg om sundhedslandskabet i Nyborg i dag og i fremtiden

Kl. 19.35
Gruppesamtaler mellem politikere og borgere: Hvad kan vi lære af borgernes erfaringer med det lokale sundhedsvæsen på Østfyn?

Kl. 20.30
Pause – mulighed for kaffe og snak

Kl. 20.45
Opsamling: Hvad har vi hørt i dag?

Kl. 21.00
Tak for i aften                    

Du kan give input online

Havde du ikke mulighed for at deltage på borgermødet, eller kommer du i tanke om nogle vigtige pointer efter mødet, kan du give dine input via hjemmesiden www.viskaber.nyborg.dk til og med 27. oktober 2023.

Venlig hilsen

Kenneth Muhs, borgmester i Nyborg Kommune og Stephanie Lose, regionsrådsformand i Region Syddanmark.