Nyhed, tilføjet 21. apr. 2023

10 % af Nyborg løber med 29. maj

Mere end hver tiende indbygger i Nyborg Kommune er tilmeldt Royal Run ’23.

Når Nyborg byder velkommen til Royal Run ’23 bliver det med kæmpe lokal opbakning.

Mere end hver tiende indbygger i Nyborg Kommune er nu tilmeldt det royale løb. Intet mindre end 3.367 personer med adresse i Nyborg Kommune hopper sammen med H.K.H. Kronprinsessen i løbeskoene, når den majestætiske løbefest afholdes i Nyborg 29. maj, hvilket svarer til 10,48% af kommunens indbyggertal.

Det glæder Nyborg Kommunes borgmester Kenneth Muhs, der jubler over den lokale opbakning.

- Jeg er meget glad og stolt over den kæmpe opbakning, der er blandt vores borgere i Nyborg Kommune til løbet og Royal Run i Nyborg. Samtidig strømmer tilmeldingerne stadig ind fra både nær og fjernt, og vi glæder os meget til at byde alle løbere og gæster velkommen til en festlig dag i Nyborg 29. maj, fortæller Kenneth Muhs.

Løbsrekord på Fyn

Der er på nuværende tidspunkt næsten 9000 deltagere tilmeldt til Royal Run ’23 i Nyborg. Det betyder, at løbet 29. maj bliver det største løb på Fyn i hele Royal Runs historie. Den tidligere rekord, og sidste gang den royale løbefest fandt sted på Fyn, var i Odense 2021, hvor lidt over 7000 personer deltog.

Sådan er deltagerne i Nyborg fordelt

På nuværende tidspunkt - fredag 21. maj - er 3367 personer, med adresse i Nyborg Kommune, tilmeldt Royal Run i Nyborg.

Af dem har 74 % angivet deres adresse som værende i Nyborg by, 11 % har adresse i Ørbæk, 10 % har i Ullerslev, og 5 % har adresse i Frørup.

Skal du med?

Du kan stadig nå at tilmelde dig Royal Run ’23 i Nyborg. Du kan læse meget mere om løbet og alle de festlige tiltag og arrangementer, der fylder Nyborg 29. maj på siden her.

For yderligere oplysninger, kontakt

Søren T. Lassen, presse. Tlf. 2156 3716, e-mail: slas@nyborg.dk