Nyhed, tilføjet 10. feb. 2023

100 dage til Royal Run i Nyborg: Nu går træningen i gang

Vi tæller ned og starter træningen op mod Royal Run ’23 sammen.

Foto: Matthew James/Royal Run

Lørdag 18. februar markerer vi, at der er 100 dage til Royal Run ’23 i Nyborg med et arrangement på Vestervold.

Her kan du – ganske gratis – tage familien eller dine venner under armen og runde vinterferien af med sved på panden i et farverigt og sjovt motionsarrangement, hvor alle kan være med.

Arrangementet foregår på en afmærket rundstrækning på ca. 1.8 kilometer på Nyborg Vold, med fælles start fra Frivilligcentret/Vestervold, Kongens Bastionsvej 2 kl. 10.

Der vil være masser af fest og farver, pynt og god stemning. Og alle kan være med, understreger Ann Rasmussen, formand for NGI&F Gymnastik og Atletik, der er medarrangør.

- Man må gå eller løbe alle de runder på den afmærkede rute, man kan nå. Når klokken runder 11, løbes der i mål, og så er det muligt at få en tår at drikke og en energibar, siger Ann Rasmussen.

Hun ser frem til 100 dages arrangementet og glæder sig til at møde en masse løbeglade mennesker.

- Det er altid hyggeligt at gå og løbe med andre, og jeg håber, der kommer mange forskellige mennesker og en masse forskellige klubber, så folk får mulighed for at finde sociale netværk at følges med i træningen frem mod Royal Run 29. maj.

- Jeg glæder mig også til at kunne fortælle folk om en masse af de unikke tiltag og gratis gå- og løbehold, vi har i Nyborg op mod løbet, fortæller Ann Rasmussen.

Så tag din mor, din ven eller forening med til en hyggelig formiddag med fællesskab og frisk luft. Arrangementet kræver ingen tilmelding.

For yderligere oplysninger, kontakt

Royal Run teamet, e-mail: royalrun@nyborg.dk 

Royal Run

Praktiske oplysninger

Placering: Vestervold, Kongens Bastionsvej , 5800 Nyborg

Tidspunkt: kl. 10-11

Pris: Gratis

Tilmelding: Arrangementet kræver ingen tilmelding

Alder: Arrangement er for alle og alle kan være med

Du kan se et kort over ruten til arrangementet her