Nyhed, tilføjet 02. dec. 2022

Ansættelse af ny teknik - og miljøchef

Nyborg Kommune har ansat Jacob Juhl Harberg som ny teknik- og miljøchef med virkning pr. 1. januar 2023.

Jacob Juhl Harberg er i dag ansat i Odense Kommune, i By- og Kulturforvaltningen som kontorchef for Trafik & Vejmyndighed. Han har en faglig baggrund som ingeniør med fokus på miljø og bygningsretning. De seneste 10 år har han arbejdet med ledelse og større faglige problemstillinger inden for vejområdet og har samlet set arbejdet med vejområdet i små 20 år.
Jacob har bl.a. haft en gennemgående rolle for det komplekse byggeri af Odense letbane. Derudover har han taget den offentlige lederuddannelse.

Den nye teknik- og miljøchef fortæller, at han glæder sig til at være med til at udvikle Nyborg. Lige fra at være tæt på borgere, virksomheder, politikere og medarbejdere.
- Jeg vil arbejde for at skabe den bedste arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og hvor både medarbejdere og ledere stortrives, uddyber han.

Jacob Juhl Harberg vægter særligt ærligheden højt, for på den måde at kunne komme frem til de rigtige problemstillinger og efterfølgende brugbare løsninger.

Jacob bor i Odense, er 45 år gammel og gift med Margit. Han har tre børn på 18, 17 og 13 år.

Direktør Torben Kelm Danielsen glæder sig til samarbejdet med den nye teknik- og miljøchef.
- Jacob har den helt rette profil og jeg er sikker på at han vil skabe værdi for både medarbejderne i afdelingen og i Nyborg Kommune, understreger han.

Der var 12 ansøgere til stillingen.