Nyhed, tilføjet 11. mar. 2022

Klimaborgermøde 24. marts 2022

Nyborg Kommune inviterer til klimaborgermøde torsdag 24. marts 2022 kl. 18-21 på Nyborg Gymnasium.

Nyborg Kommune har en ambitiøs klimapolitik. I 2030 skal udledningen af klimagasser være reduceret med 70 % i forhold til 1990, og visionen er, at kommunen er klimaneutral i 2040.

Derfor arbejder byrådet på en handlingsplan, som skal vise vejen frem mod 2030 og 2040.

Vi vil gerne høre din mening

Vi vil gerne høre din mening om, hvad kommunen kan gøre for at nå målene, og hvordan kommunen kan hjælpe borgerne til en grønnere hverdag.

Dine ideer vil indgå i det handlingskatalog, som byrådet senere skal prioritere i en klimaplan for Nyborg Kommune. Du får således mulighed for at præge Nyborg Kommunes klimaindsats i de kommende år.  

Sådan deltager du

Alle er velkomne til klimaborgermødet. Vi serverer naturligvis klimarigtig aftensmad til alle undervejs. Af hensyn til forplejning og det praktiske arrangement må du meget gerne tilmelde dig enten på linket nedenfor eller via Facebook. Det er dog ikke en betingelse for at deltage.

Mødet starter kl. 18, men allerede kl. 17.30 serverer vi klimavenlige lækkerier – så kom i god tid.

Tilmeld dig til klimaborgermødet her

Er du forhindret?

Hvis du er forhindret på dagen, kan du frem til 18. april give dit besyv med på Nyborg Kommunes digitale platform til borgerdialog, der åbner på borgermødet, og er kommunes nye digitale mødested. Her kan du se, hvad der kom ud af dagen, skrive dine egne ideer ind, og stemme på de bedste forslag.

Du kan finde linket her på hjemmesiden og på Facebook fra 24. marts 2022.