Nyhed, tilføjet 14. maj 2024

Konkurrence: Udsmyk den døde grav

Hvert år bliver den døde grav i Nyborg udsmykket med flotte og farverige blomster af vores dygtige gartnere i Vej og Park. Og i år kan elever i 4. - 6. klasse være med til at bestemme, hvordan årets udsmykning skal se ud.

Årets tema for udsmykningen er svaner. De flotte svaner på billedet herunder er kreeret af medarbejdere på vores træværksted og skal stå foran den døde grav.

Det er stykket bag ved svanerne (stykket markeret med gråt på billedet), som børn fra 4. – 6. klasse kan være med til at bestemme, hvordan skal se ud.

Hvordan deltager man?

  • Hvis du kender en, der går i 4. – 6. klasse, kan de sende en tegning ind til os, hvor de giver et bud på, hvordan stykket med gråt bag svanerne skal se ud (se billedet herunder). Stykket er markeret med minestrimmel, så man kan også kigge forbi og se 'lærredet' an.
  • Tegningen skal senest 31. maj sendes til: Vej og Park, Falstervej 15, 5800 Nyborg, markeret med ”konkurrence”.
  • Tegningen kan også sendes på e-mail til: vejogpark@nyborg.dk 

Husk navn, klasse, skole og tlf. nr. på tegningen.

Vi trækker vinderen i starten af uge 23 og offentliggør tegningen vores facebookside: www.facebook.com/nyborgkommune. Vinderen får også mulighed for at være med til at plante ’tegningen’ ud på den døde grav.