Nyhed, tilføjet 27. mar. 2024

Ny, forbedret frivilligplatform matcher frivillige og eventarrangører

Med den opdaterede Nyborg Volunteers 2.0-platform bliver det endnu nemmere for frivillige at tage vagter og for eventarrangører i hele Nyborg Kommune at slå events og arrangementer op, rekruttere frivillige og håndtere vagtplaner.

Alle eventarrangører i Nyborg Kommune får nu gratis adgang til vores frivilligplatform Nyborg Volunteers. Det sker i takt med en omfattende opdatering til platformen, så den nu tilbyder et mere intuitivt, visuelt og brugervenligt univers.

Platformen giver arrangører mulighed for at slå events op, rekruttere frivillige og håndtere vagtplaner. Og den gør det nemt for vores borgere og platformens mere end 600 registrerede frivillige at tage vagter og blive en del af de forskellige events, arrangementer og frivilligmiljøer på tværs af hele kommunen.

Lanceringen af Nyborg Volunteers 2.0 glæder Jannie Nørregaard Rasmussen, som er konsulent i Kultur, Fritid og Turisme i Nyborg Kommune.

  • Den nye og forbedrede platform er udviklet i et samarbejde med dygtige aktører fra København og Aahus, og platformen åbner op for en helt ny måde at arbejde med frivillighed på. Den understøtter fx i langt højere grad både kultur, event- og turismefrivilligheden og har potentiale til at reformere måden vi arbejder med dynamisk frivillighed på – ikke kun her i Nyborg Kommune men i hele Danmark, siger Jannie Nørregaard Rasmussen og tilføjer:
  • Det er også helt unikt, at vi som kommune vælger, at stille sådan en platform gratis til rådighed for kommunes mange eksterne eventarrangører. Men vi er ikke større end vi er og hvis vi vil noget med oplevelser og events i vores kommune så kræver det samarbejde på tværs. Det så vi fx til Tour de France og Royal Run, og det ser vi også nu. Sammen kan vi mere - også med et fælles Nyborg Volunteers, som er let at navigere i for de frivillige.

Store oplevelser i 2024

2024 byder allerede nu på flere muligheder, hvor du som frivillig kan blive del et større eller unikt arrangement på Østfyn.

Lige nu kan du blandt andet melde dig som frivillig til Nyborgs OUTDOOR testteam, middelalderfestivalen Danehof, Klokkehøj Open Air, som vært på Sprogøture, ved krydstogtanløb og meget mere.

Du finder oversigten over events på Nyborg Volunteers-platformen her

Vi håber og opfordrer til, at endnu flere arrangører vil slå events og arrangementer op på siden. Der er i hvert fald mange frivillige, der gerne vil give en hånd med.

For yderligere oplysninger, kontakt

Jannie Nørregaard Rasmussen, konsulent. Tlf. 2115 3837, e-mail: jras@nyborg.dk.