Nyhed, tilføjet 14. juni 2024

Tossede Tirsdage med underholdning for børn i sommerferien

Så er det igen blevet tid til, at Nyborg Kommune og Nyborg Bibliotek inviterer børn og deres voksne til underholdning på Den Grønne hver tirsdag kl. 10 i uge 27-30.

Det er efterhånden blevet en dejlig sommertradition, at der afholdes Tossede Tirsdage på Den Grønne, hvor der hver uge kommer hundredvis af børn med deres voksne og oplever musik og cirkus m.m.

Årets Tossede Tirsdage skydes i gang 2. juli med musik for hele familien, når Trolle og Valdemar fortolker både kendte og mindre kendte Kim Larsen-sange. Med stor tjubang og overdreven musikalitet tryllebinder de deres publikum med overskud og originalitet. Koncerten egner sig for børn fra 3 år.

Tirsdag 9. juli kommer Nyborg til at vibrere, når Kalle – kendt fra Ramasjang – sætter gang i rytmen med sit store trommeshow. Kalle spiller på alt fra sprøjtefløjte og balloner til samuraisværd og grise. Han spiller stort set alle stilarter, og han er så glad for at tromme, at han nærmest selv er blevet en tromme. Koncerten egner sig for børn fra 2 år.

Den 16. juli får vi besøg af en gammel kending, når en af Danmarks mest erfarne cirkusartister – Benny Schumann – inviterer til minicirkus. Glæd dig til et forrygende mix af cirkusnumre med klovnerier og meget mere, mens hans gæst Luis Schumann-Torres byder på vaskeægte hestedressur. Schumanns cirkus egner sig for børn fra 3 år.

Tossede Tirsdage rundes af med et brag tirsdag 23. juli, når Volantes opfører ”Slabam” – et energifyldt show pakket med akrobatik. Tre cirkusartister kæmper ihærdigt med at spille deres show men kommer konstant ud for uheld og interne stridigheder. Det hele kulminerer i en stor finale, med hæsblæsende akrobatik i op til 8 meters højde. Showet henvender sig til børn fra 5 år og unge.

Arrangementerne foregår på Den Grønne ved Glacisstien, så der er rig mulighed for at komme i god tid og nyde lidt medbragt mad eller snacks på et tæppe eller i klapstole foran scenen i det gode sommervejr. I tilfælde af regn vil arrangementet rykke indenfor eller blive aflyst, hvilket bliver meldt ud på Nyborg Kommunes Facebook-side og Nyborg Biblioteks hjemmeside senest kl. 9 på dagen.