Digitale værktøjer til jobsøgende

Her finder du Jobcenter Nyborgs digitale tilbud til din jobsøgning.

Jobcenter Nyborg vil gerne gøre det lettere for dig at søge råd og vejledning i din jobsøgning. Derfor tilbyder vi en række webinarer, som kan give inspiration til ansøgninger, CV og jobsamtaler. 

Du finder også to webinarer om, hvordan du skifter branche eller tager en uddannelse. Vi gennemgår også, hvad det vil sige at være jobparat. 

Vi stiller også virtuel jobrådgivning til rådighed via platformen Candeno. 

Skriv målrettede ansøgninger

På dette webinar får du en guide til, hvordan du skriver og opbygger en ansøgning. Du lærer, hvordan du skriver de enkelte afsnit, og vi kommer med konkrete eksempler. Kurset henvender sig både til dig, som har brug for det grundlæggende og til dig, der ønsker inspiration.

Her kan du downloade en præsentation af webinaret

Skriv et målrettet CV

Et målrettet og fokuseret CV kan være afgørende for, om du lander drømmejobbet. På dette webinar gennemgår vi, hvordan du skriver og opbygger dit personlige CV. Vi går i detaljer med de forskellige afsnit i et CV og kommer med konkrete eksempler.

Her kan du downloade en præsentation af webinaret

Skab struktur og strategi i din jobsøgning

På dette webinar får du hjælp til at skabe struktur i din jobsøgning. Både til at planlægge din hverdag og sætte mål for din jobsøgning. Derudover får du inspiration til, hvordan og hvor du kan søge job.

Her kan du downloade en præsentation af webinaret

Gode råd til jobsamtalen og kontakten med virksomhederne

På dette webinar får du gode råd til jobsamtalen samt hvad du kan gøre efter din samtale. Du får også råd til, hvordan du bedst kan kontakte virksomheder. Vi gennemgår, hvordan du øver dig i at blive skarp og konkret, når du præsenterer dig selv for virksomheden.

Her kan du downloade en præsentation af webinaret

Vil du skifte branche eller opkvalificere dig?

Går du med tanker om at skifte branche eller opkvalificere dig? Dette webinar kan give dig svar på, hvilke muligheder du har som ledig for uddannelse og opkvalificering. Vi kommer også ind på, hvordan du bliver tilmeldt undervisning samt muligheden for at blive testet for ordblindhed.

Her kan du downloade en præsentation af webinaret

Jobparat - hvad betyder det for mig?

Webinaret henvender sig til dig, som enten er blevet ledig fra job, raskmeldt eller har fået tilkendt et fleksjob. Vi gennemgår, hvad du kan forvente som jobparat både hvad angår dine rettigheder og pligter. Vi introducerer dig også for Jobnet, CV og joblog - og så giver vi dig et overblik over Jobcenter Nyborgs tilbud til jobparate ledige.

Her kan du downloade en præsentation af webinaret

Virtuel jobsøgningsplatform: Candeno

Jobcenter Nyborg samarbejder med Candeno, som er en virtuel jobsøgningsplatform. Her finder du både en jobdatabase, værktøjer til at opbygge CV og ansøgning, sparring og rådgivning direkte på platformen af Candenos karriererådgivere. 

Hvordan får du Candeno?


Candeno er tilgængeligt for alle ledige og jobsøgende i kommunen. Hvis du ønsker at bruge Candeno i din jobsøgning skal du sende en mail med dit navn og telefonnummer til jobvejledning@nyborg.dk med emnefeltet ‘Candeno’. Derefter kontakter vi dig, så vi kan oprette en bruger til dig.

Gå til Candeno her

Jobspor

Jobspor er en platform, der kan hjælpe dig med at afklare, hvilke jobs der passer til dig, og hvor disse kan findes.

Her kan du, ved at svare på forskellige spørgsmål, få hjælp til at finde ud af hvilket job eller hvilken uddannelse, der passer til dig, ud fra dine interesser og evner.

Jobspor er især interessant for dig, der står over for et brancheskift eller for dig, der er ny på arbejdsmarkedet.

Sådan kommer du i gang med Jobspor


Første gang du logger på, skal du:

  1. Trykke på knappen ”Ny bruger”.
  2. Indtaste licensnummer: 321YN.
  3. Oprette dig med et brugernavn og et kodeord, som du selv vælger.

Gå direkte til jobspor.dk her

Kontakt os

Har du spørgsmål til de digitale tilbud?

Jobcenter Nyborg
Ringvej 3 - 5800 Nyborg

Åbnings- og telefontider